HINDYOU

HindYou is het platform voor jong Hindoeïsme. Wij organiseren evenementen voor jongeren: voor jongeren door jongeren.

Het doel is het hindoeïsme aan te bieden op een manier die aansluit op de behoefte en wensen van jongeren. Denk aan workshops, debatten, seminars en feestelijke vieringen van bijzondere dagen als Navratri, Hanuman Jayanti en meer!

 

En online zijn we er ook voor jou. Online gaan we een stapje verder. We willen dat deze beleving en contacten in stand blijven op afstand.

boy-in-traditional-wear-2725253-1280x108

KENNIS

Wij delen kennis over het hindoeïsme en jij staat centraal. Workshops, debatteren en meer. 

Eén hechte jongeren community 

Waarom een online community? Tegenwoordig is je netwerk niet alleen binnen je stad. Maar heel vaak kom je in contact met andere spirituele jongeren uit andere steden. En dit contact verwaterd omdat je elkaar alleen treft in de mandir of andere religieuze activiteiten. Daarom vinden wij het belangrijk dat binnen de community het contact, de dialoog en de saamhorigheid online voort gaat. Hiermee willen we een hechte groep onder jongeren creëren: de toekomst van het hindoeïsme in Nederland! 

INTERACTIEF

ANTWOORDEN

Online praat je mee over onderwerpen, geef je jouw mening en leer je van anderen en help je anderen. 

Evenementen NL

Wij organiseren exclusieve evenementen over het hindoeïsme voor jongeren. Workshops, debatten, quiz en vele andere manieren om interactief te leren over het hindoeïsme. Wij geloven dat dat de beste (en leukste!) manier is.  

Naar aanleiding van de maatregelen m.b.t COVID-19 worden er voorlopig geen fysieke evenementen georganiseerd. 

Image by William White

Online 24/7

Wij zijn daarom actief op social media, zie Instagram & Facebook. Tegelijkertijd bouwen we een interactief platform op de website, waar jij onderdeel van kunt worden. Bekijk hieronder onze laatste posts van ons Instagram kanaal.

Je kunt ons nu volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube en inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij houden jou op de hoogte van onze events, kennis en meer! 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube
  • mailicon2

Online 24/7