HINDYOU

HindYou is het platform voor jong Hindoeïsme. Wij organiseren evenementen voor jongeren: voor jongeren door jongeren.

Het doel is het hindoeïsme aan te bieden op een manier die aansluit op de behoefte en wensen van jongeren. Denk aan workshops, debatten, seminars en feestelijke vieringen van bijzondere dagen als Navratri, Hanuman Jayanti en meer!

 

En online zijn we er ook voor jou. Online gaan we een stapje verder. We willen dat deze beleving en contacten in stand blijven houden op afstand.

boy-in-traditional-wear-2725253-1280x108

KENNIS

Wij delen kennis over het hindoeïsme en jij staat centraal. Workshops, debatteren en meer. 

Evenementen

Wij organiseren exclusieve evenementen over het hindoeïsme voor jongeren. Workshops, debatten, quiz en vele andere manieren om interactief te leren over het hindoeïsme. Wij geloven dat dat de beste (en leukste!) manier is.  

Naar aanleiding van de maatregelen m.b.t COVID-19 worden er voorlopig geen fysieke evenementen georganiseerd. Afgelopen jaar hebben we wel online evenementen georganiseerd. Bekijk een korte terugblik op de evenementen pagina.

Herken Mijn Hindoeïsme - Save the date (3).png
slider-hindyou-mijnshivratri.png
Event Storytelling Ramayan Game- websitevisual.png

Online 24/7

Wij zijn actief op social media, zie Instagram & Facebook. Tegelijkertijd bouwen we een interactief platform op de website, waar jij onderdeel van kunt worden. Bekijk hieronder onze laatste posts van ons Instagram kanaal.

Je kunt ons nu volgen op Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube en inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij houden jou op de hoogte van onze events, kennis en meer! 

INTERACTIEF

ANTWOORDEN

Online praat je mee over onderwerpen, geef je jouw mening en leer je van anderen en help je anderen. 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Nieuwsbrief

Eén hechte jongeren community 

Waarom een online community? Tegenwoordig is je netwerk niet alleen binnen je stad. Maar heel vaak kom je in contact met andere spirituele jongeren uit andere steden. En dit contact verwaterd omdat je elkaar alleen treft in de mandir of andere religieuze activiteiten.

Daarom vinden wij het belangrijk dat binnen de community het contact, de dialoog en de saamhorigheid online voort gaat. Hiermee willen we een hechte groep onder jongeren creëren: de toekomst van het hindoeïsme in Nederland! 

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.