top of page

ARTIKELEN

Welkom bij Mijn Hindoeïsme

Mijn Hindoeïsme is het platform waar wij het hindoeïsme in Nederland met elkaar delen. We staan voor een community die het hindoeïsme wil behouden maar daar vooral ook een moderne beleving aan wil toevoegen. Je zult veel informatie vinden, maar ook op social media met ons kunnen mee praten. Mijn Hindoeïsme is jouw hindoeïsme. Doe je mee?


HINDYOU

HindYou is het platform waar jongeren samen komen. Wij organiseren evenementen speciaal voor de categorie 16-35 jaar om de jonge generatie het hindoeïsme te laten vormen voor de toekomst. Centraal staan kennisdeling, gezelligheid en saamhorigheid.


HINDOEÏSME

Onder het hindoeïsme bieden wij je op een laagdrempelige manier kennis aan in de vorm van korte artikelen. Niet alleen kennis, maar juist ook die kennis die je zult kunnen toepassen in je dagelijkse leven, tijdens feestdagen en in jouw spirituele reis!


NEDERLAND

Het hindoeïsme is niet alleen online, maar op veel plekken in Nederland kun je het hindoeïsme beleven. Welke stroming je van huis uit ook bent, bij ons vind je de mandir bij jou in de buurt, maar ook andere waardevolle informatie van organisaties in Nederland. Start hier! 

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page