top of page

Vindhyavasnie

Meet

Online Team
Social Media Designer

Vindhyavasnie

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Sanatan Dharm is een manier van leven die mensen verbonden, (mentaal en fysiek) gezond en ontwikkeld houdt. Drie kernelementen voor het algemene welzijn van de mens, maar ook voor de samenleving als geheel. De nadruk ligt voor mij op verbondenheid: ook zonder familie of vrienden kunnen mensen jou steunen & andersom kan jij ook andere mensen steunen. Zo leren we dat de wereld groter is dan ons eigen leven, onze problemen en onze families of vrienden. Verder kijken dan jezelf leert je verder denken, begrijpen en groeien dan je eigen bubbel je toestaat.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Mijn Hindoeïsme leert je andere jongeren te begrijpen en jezelf open te stellen. Ook leert het je dat je in je denkwijze of problemen niet alleen bent. Prachtig hoe de organisatie deze veilige en gezellige omgeving faciliteert!

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Reflecteren op jezelf helpt je groeien. Kom je niet vooruit dan zijn er nog vele onontdekte wegen die je kunt bewandelen! Blijf die wegen zoeken. Denkfouten, gevoelens en eerdere ervaringen kunnen ons blokkeren. Mis kansen niet door de enkele mogelijkheid dat het fout kan gaan. Van proberen kan je leren (dat het ook goed kan gaan)!

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Liefde hebben voor alles en iedereen (inclusief jezelf) zonder onderscheid te maken is het mooiste van onze Dharma.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page