top of page

Mijn donatie

Ons doel is het hindoeïsme, de van oudsher genaamde Sanatan Dharma, in Nederland te behouden. Dankzij uw donatie kunnen wij zowel door het organiseren van evenementen als het delen van informatie op onze website dit doel behalen. Niet alleen onze eigen activiteiten maar ook informatie over alle verschillende Hindoe activiteiten en organisaties in Nederland.  Wij stellen onszelf als doel het volledige bedrag dat u schenkt in onze activiteiten te stoppen. Hiermee verzekeren wij u dat u het maximale uit elke euro donatie haalt, en dit niet opgaat aan andere kosten (bijv. administratie, beheer, onkosten, etc.). Met uw steun brengen wij het hindoeïsme onder de aandacht.

Hoe werkt het?

Het donatieformulier kan zowel online als offline ingevuld worden. Het offline formulier is een PDF document en kan gedownload worden. Na het invullen en ondertekenen, kan het ingescand verzonden worden naar info@mijnhindoeisme.nl

Het online formulier kan digitaal ondertekend worden. In beide gevallen zal contact opgenomen worden om persoonlijk te bedanken en om de gegevens te valideren. 

Donatieformulier

Download hieronder het donatieformulier of vul het online in

OF

Online donatieformulier

Hartelijk dank voor uw donatie!

* Wij gaan op een zorgvuldige wijze met uw persoonsgegevens om. Dit betekent dat wij maatregelen hebben om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is en verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

bottom of page