top of page

ma 26 jun

|

Amsterdam

HindYou Movie Night: Adipurush

Vrijdagavond 23 juni gaan wij naar de bioscoopfilm Adipurush, een film over de Ramayan. Ben je tussen de 16-35 jaar? Kom met ons mee en geniet van het verhaal over Shri Raam, Sita Mata en Hanuman! Koop je kaartje via pathe.nl of bestel het voor maar 10 euro bij ons en wij regelen jouw kaartje!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HindYou Movie Night: Adipurush
HindYou Movie Night: Adipurush

Tijd en locatie

26 jun 2023, 20:20

Amsterdam, Johan Cruijff Boulevard 600, 1101 DS Amsterdam, Nederland

Over het evenement

De Indiase filmindustrie heeft een moderne verfilming van de Ramayan gemaakt. De Ramayan, een van de meest gewaardeerde geschriften uit het hindoeïsme, vertelt het verhaal over Shri Raam, Sita Mata en Hanuman. Een uniek en bijzonder verhaal met vele levenslessen en inzichten vanuit het hindoeïsme. Bekijk hier de trailer. Deze film mag je niet missen! 

Wij organiseren een gezamenlijk avondje uit naar deze film op vrijdagavond 23 juni. Het tijdstip van de film wordt maandagavond op de website van Pathe bekend gemaakt. In plaats van de ticketprijs bij Pathe betaal je via ons maar 10 euro. Wij zorgen dat jij je ticket op tijd ontvangt en zullen je updaten over de filmtijd en andere belangrijke informatie!

Heb je zelf een Unlimited pas of koop je liever de ticket zelf (met of zonder korting)? Ook dan kun je gezellig met ons naar deze film. 

Meld je aan en kies dan de optie ik koop mijn eigen ticket.

Dit event organiseren we speciaal voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Val jij in deze leeftijdsgroep, meld je dan nu aan en dan hopen we jou te zien op de 23e!

Heb je vragen, stel ze gerust via de contact pagina.

Jai Shri Raam!  

Deel dit evenement

bottom of page