top of page

zo 05 nov

|

Shri Ram Mandir

HindYou Diwali Mandir Event

Diwali is het feest van saamhorigheid en gezelligheid. Op zondagmiddag 5 november komen wij bijeen in de Shri Ram Mandir in Den Haag. Kom ook en vier deze Diwali ook samen met ons!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HindYou Diwali Mandir Event
HindYou Diwali Mandir Event

Tijd en locatie

05 nov 2023, 13:00 – 17:00

Shri Ram Mandir, Mijtensstraat 183, 2525 VC Den Haag, Nederland

Over het evenement

Diwali is het feest van saamhorigheid en gezelligheid. Een mooi moment om weer samen te komen en het hindoeïsme samen te beleven. Afgelopen maand zijn we met het team naar de Shri Ram Mandir geweest en hebben een mooie dienst meegemaakt. Wij willen graag ook andere jongeren inspireren om met ons een mandirdienst te bezoeken waar tijdens de dienst pandit Attry Ramdhani meer zal vertellen (ook in het Nederlands) over Diwali en een mooie Diwali boodschap zal delen. Na de dienst is er zelfs de mogelijkheid om vragen te stellen en we sluiten de dag af met een gezellige maaltijd waar we met elkaar napraten en elkaar alvast een fijne Diwali wensen. 

Ben je geinteresseerd in het hindoeïsme, wil je meer te weten komen over Diwali en de kennis die ons vandaag de dag verder gaat helpen? Kom dan ook naar deze inspirerende middag en beleef het hindoeïsme samen met andere jongeren op een moderne manier in de Shri Ram mandir.  

Het programma volgt binnenkort.

Dit event organiseren we speciaal voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Val jij in deze leeftijdsgroep, laat ons weten dat je erbij bent en dan hopen we jou te zien op de 5e! Klik hieronder om je aanwezigheid te bevestigen.

Heb je vragen, stel ze gerust via de contact pagina.

Deel dit evenement

bottom of page