top of page

za 25 mei

|

Shri Vishnu Mandir Almere

HindYou Mandir Event - Shri Vishnu Mandir

Op zaterdag 25 mei organiseren we samen met de Shri Vishnu Mandir een JongerenEvent. Kom ook en beleef een inspirerende dag waar je meer te weten komt over het hindoeïsme, in contact komt met andere jongeren en de dag afsluit met een heerlijke maaltijd!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HindYou Mandir Event - Shri Vishnu Mandir
HindYou Mandir Event - Shri Vishnu Mandir

Tijd en locatie

25 mei 2024, 17:00 – 20:00

Shri Vishnu Mandir Almere, Tempo Doeloestraat 250, 1336 NB Almere, Nederland

Over het evenement

Ben je nieuwsgierig naar de tijdloze principes van het hindoeïsme en hoe ze relevant blijven in onze snel veranderende wereld? Mijn Hindoeïsme organiseert samen met Shri Vishnu Mandir Almere een boeiende dialoog met Bikram Lalbahadoersing, Hoofd Hindoe Geestelijke Verzorging bij Justitie. Een gesprek waarin we de normen en waarden van het hindoeïsme verkennen en het gebruik in het hedendaagse onderzoeken.

Of je nu nieuw bent in de wereld van het hindoeïsme of een doorgewinterde beoefenaar, deze bijeenkomst biedt een open en inclusieve ruimte om te leren, te delen en te groeien.

Wij hopen van harte dat je kunt deelnemen aan deze verrijkende gesprekken. Er wordt voor versnaperingen gezorgd. Laten we samen op een reis van zelfontdekking en collectieve verkenning gaan. Meld je aan op mijnhindoeisme.nl om je plek te reserveren!

  

Het programma volgt binnenkort.

Dit event organiseren we speciaal voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Val jij in deze leeftijdsgroep, laat ons weten dat je erbij bent en dan hopen we jou te zien op de 25e! Klik hieronder om je aanwezigheid te bevestigen.

Heb je vragen, stel ze gerust via de contact pagina.

Deel dit evenement

bottom of page