top of page

Gagen

Meet

Content Team
Contentschrijver

Gagen

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Ik zie het Sanatana Dharma (Hindoeïsme) als een rijke bron van filosofische en spirituele inzichten die mij helpt bij het vinden van betekenis en balans in het leven, en bij het ontwikkelen van een dieper begrip van mezelf en mijn relatie tot de wereld om mij heen en God.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Het mooie van Mijn Hindoeïsme vind ik dat het je op een laagdrempelig manier voorziet van hulpmiddelen om je begrip van het geloof te verdiepen en ook praktische toepassingen te leren kennen die relevant zijn voor je dagelijks leven. Het platform biedt ook de gelegenheid om vragen te stellen, inzichten op te doen en een gevoel van verbondenheid te ervaren met anderen die geïnteresseerd zijn in het Hindoeïsme.

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Verdiep je in het Hindoeïsme als een rijke bron van filosofische inzichten en praktijken die kunnen bijdragen aan je persoonlijke groei en welzijn. Sta open voor de diversiteit binnen het geloof en begrijp dat er verschillende paden zijn om spirituele verbondenheid te ervaren. Leer van de oude geschriften om tijdloze wijsheid en levenslessen te ontdekken. Vier rituelen en feesten als gelegenheden om je spirituele verbondenheid te eren en te vieren. Kortom, laat het Hindoeïsme dienen als een bron van inspiratie en begeleiding op je reis naar zelfontdekking en innerlijke vrede.

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Je persoonlijke spirituele groei en het begrip van de verbondenheid tussen alle levende wezens en het Goddelijke.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page