top of page

Michael

Meet

Event Team
Event Teamlid

Michael

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Voor mij betekent het hindoeïsme veel. Het is meer dan alleen een religie, voor mij is het een manier van leven en ik pas alle kennis die ik op doe vanuit het hindoeïsme toe op mijn dagelijks leven.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Ik vind het doel van de stichting Mijn Hindoeïsme heel mooi. Het is mooi om te zien hoe mensen zich inzetten om hun kennis ook met andere te delen. Vaak zijn jongeren wat minder bezig met het geloof en daarom vind ik het zo mooi om te zien hoe Mijn Hindoeïsme events organiseert voor jongeren om ze dichterbij elkaar te brengen en naast dat ze een leuke dag hebben beleefd, ook nog wat hebben geleerd over het hindoeïsme.

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Sanatan Dharma is niet een religie, het is een manier van leven. Pas het toe op je dagelijks leven en je zult het resultaat ervan zien als het echt vanuit je hart komt.

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Silence is the best answer to anger.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page