top of page

Rajiv

Meet

Content Team
Artikel contentschrijver

Rajiv

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Sanatana Dharma verbindt en belichaamd liefde voor al het leven. Een boodschap die universeel van aard is en op een ieder van toepassing is ongeacht de situatie. Vanuit deze gedachtegang zijn er tal van filosofieën, teksten en (spirituele) denkwijzen ontstaan die de individu ‘prikkelen’ de reis naar binnen te maken om zo in contact te komen met je innerlijk.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Mijn Hindoeïsme is een platform dat op een ‘laagdrempelige’ manier probeert kennis over te dragen. Door de verschillende (online) evenementen die we organiseren, welke veelal creatief van aard zijn komen wij toegankelijker over voor een (groter) publiek/doelgroep en maakt dat de kennisoverdracht ook leuk wordt ervaren door jong en oud!

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Wees niet bang om fouten te maken! Van fouten maken kun je leren en het vormt een belangrijk onderdeel van je groeiproces.

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Dharma leert me dat ‘bewustzijn’ essentieel is voor (spirituele) groei, acceptatie en het handelen.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page