top of page

ARTIKELEN

PROMO: HindYou Event - Mijn Shivratri

Ons volgende online HindYou (jongeren) event komt eraan: MIJN SHIVRATRI.

Op donderdag 11 maart vieren we graag Shivratri samen met jou! Deze bijzondere avond staat in het teken van kennisdeling, saamhorigheid en gezelligheid. Jij komt toch ook?


Kennisdeling

Shivratri is de grootste feestdag ter ere van Shiva Bhagwan. We zullen uitleg geven over Shiva, Shivratri en de Shivalingam. Pandit Avish Jaijairam zal aanwezig zijn om praktische uitleg te geven over hoe je zelf puja kan doen op Shivratri. Ook vertelt hij over

diverse wijsheden die toegepast kunnen worden in je dagelijkse leven. Heb jij een vraag? Dan is daar ook de mogelijkheid voor om deze te stellen.


GameNight

Daarnaast gaan we ook een gezamenlijk spel doen! Ken jij het spel 30 Seconds? Een persoon probeert vijf woorden uit te leggen zonder de woorden te noemen, waarbij de anderen moeten raden wat het woord is.


Mantravibes

Mantra's zijn krachtige Sanskriet verzen die zorgen voor balans en positieve energie. Op deze speciale avond zullen we dit gezamenlijk doen onder begeleiding van Diepak Ramjiawan. Shivratri is het juiste moment om deze mantra's te beoefenen voor meer innerlijke rust.

Meld je aan via een mailtje naar info@mijnhindoeisme.nl met je voor- en achternaam.

Onder alle aanmeldingen verloten we als gift een aantal keer een kennisrijk boek over Shiva.


HindYou events zijn bijeenkomsten voor jongeren (16-35 jaar). Wij zorgen ervoor dat je op een laagdrempelige manier kennis opdoet over het hindoeïsme en in contact komt anderen. Voor jongeren door jongeren is ons motto!


Het online event zal gehost worden vanuit Zoom. Geen ervaring met zoom? Op de evenementen pagina leggen we uit waar je zoom kan installeren en hoe je het dient te gebruiken.


Namens het team Mijn Hindoeïsme

191 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page