top of page

ARTIKELEN

Terugblik Social Music Event

Het Social Music Event begon met muziek van een fantastische muziekgroep. Onder leiding van Sanjogta Veera en Wiren Rekha werden er prachtige bhajans en kirtans gezongen. Shailendra Harinarain en Ishan Doekhi waren de instrumentele talenten. Deze muziekgroep bracht de perfecte mix van energie en melodie naar het Social Music Event!


Na de muzikale klanken was het tijd voor wat lekkers. De deelnemers kregen een heerlijke Indiase wrap met paneer tikka masala, aardappel, bloemkool en peentjes. Ook was er vers fruit beschikbaar en was dit het eerste moment voor de deelnemers om met anderen in gesprek te gaan.


Tijdens de gesprekken door kregen de deelnemers ook de mogelijkheid om leuke foto’s te maken bij de ballonenboog. De uitingen en versieringen op het Social Music Event zijn deels uitgewerkt door Desi Decoration.


Bhajans en kirtans kunnen een diepe invloed hebben op je lichaam en geest. Na het Music gedeelte van het event gingen we hier verder op in. In het kort werd er verteld over energiepunten in je lichaam en de effecten van de 7 chakra’s. Hierna splitsten de deelnemers zich in verschillende groepjes en bespraken gezamenlijk elkaars vragen en ervaringen.


Na het Social gedeelte van het event werd het Social Music Event afgesloten met vegetarische vers gebakken loempia’s en samosas! De deelnemers hebben nog nagekletst over wat ze geleerd hebben bij het event, het hindoeïsme en andere interessante gerelateerde onderwerpen. Na afloop kreeg iedereen een goodiebag mee!


Dank aan de muzikanten, Life & Changing Event Center, Desi Decoration voor de decoratie, Indiase Bruidsmode voor de mooie murties en alle vrijwilligers voor hun inzet!

Jullie inzet wordt enorm gewaardeerd!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page