top of page

ONZE MISSIE

Wij staan voor een Nederland waarin het Hindoeïsme gewaarborgd blijft van generatie op generatie. We bieden een platform van kennis en informatie uit het Hindoeïsme en een manier om jonge generaties kennis te laten maken met hun Hindoeïsme.

Wij staan voor saamhorigheid en kennisdeling met name onder jongeren. Wij organiseren events en kleinere bijeenkomsten waar we het hindoeïsme bespreken, uitoefenen en delen met elkaar. Ook online zorgen we dat we in contact blijven. 

Lees meer op de HindYou pagina!

together.jpeg
Boek hindu.jpg

Kennis uit het HINDOEÏSME

Wij geven jou toegang tot zoveel mogelijk kennis over het Hindoeïsme. Fundamenten, Sanskars, Mantra's en meer.. Klik op een van de knoppen en lees verder!

Hindoeïsme in NEDERLAND

Hier vind je allerlei informatie over het hindoeïsme in Nederland.

Al jouw benodigde informatie om in Nederland op jouw spirituele reis te gaan, waar ga jij naartoe?

Nederland Tempel.jpg

STEUN ONS

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk.

Om de duurzaamheid van het Hindoeïsme verder te realiseren, zijn we afhankelijk van jouw donaties. Samen zorgen we ervoor dat de kennis en cultuur van het Hindoeïsme wordt gewaarborgd. 

community-144653342.jpg

DOE MEE

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring. Wij zijn altijd opzoek naar mensen die ons willen helpen. Denk hierbij aan de website of het helpen bij evenementen. Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Wil je jouw steentje bijdragen?

Neem contact met ons op via dit formulier. 

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Lees als éérste de nieuwste artikelen en ontvang het laatste nieuws over onze evenementen om jouw spirituele reis weer een boost te geven!

BLIJF OP DE HOOGTE

Neem deel aan onze social media kanalen. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste evenementen, alle feestdagen, interessante artikelen over Hindoeïsme en nog veel meer.

Ons doel van social media is niet alleen informatie zenden, maar ook een online omgeving om in contact te blijven en met elkaar in gesprek te gaan.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Image by dole777
bottom of page