top of page

ARTIKELEN

HindYou Event - Shri Vishnu Mandir Almere

Op zaterdag 25 mei van 17:00 tot 20:00 uur organiseren we ons volgende HindYou jongeren event (16-35 jaar) samen met Shri Vishnu Mandir Almere. Ben jij erbij? Meld je direct aan!

Ben je nieuwsgierig naar de tijdloze principes van het hindoeïsme en hoe ze relevant blijven in onze snel veranderende wereld? Mijn Hindoeïsme organiseert samen met Shri Vishnu Mandir Almere een boeiende dialoog met Bikram Lalbahadoersing, Hoofd Hindoe Geestelijke Verzorging bij Justitie. Een gesprek waarin we de normen en waarden van het hindoeïsme verkennen en het gebruik in het hedendaagse onderzoeken.

🕉

Of je nu nieuw bent in de wereld van het hindoeïsme of een doorgewinterde beoefenaar, deze bijeenkomst biedt een open en inclusieve ruimte om te leren, te delen en te groeien.


Wij hopen van harte dat je kunt deelnemen aan deze verrijkende gesprekken. Er wordt voor versnaperingen gezorgd. Laten we samen op een reis van zelfontdekking en collectieve verkenning gaan. Meld je aan op mijnhindoeisme.nl om je plek te reserveren!

  

Het programma volgt binnenkort.


Dit event organiseren we speciaal voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Val jij in deze leeftijdsgroep, laat ons weten dat je erbij bent en dan hopen we jou te zien op de 25e! Klik hieronder om je aanwezigheid te bevestigen.


Heb je vragen, stel ze gerust via de contact pagina.


GRATIS TOEGANG!

😌

Tag vooral iemand die ons HindYou event interessant en leuk zou vinden, of iemand met wie jij dit evenement zeker wil bezoeken!

📍

Adres:

Tempo Doeloestraat 250,

1336 NB Almere

🚗🚍

GRATIS PARKEREN & GOED BEREIKBAAR

Meld je aan via de link hieronder.

🪷

We zien je graag op zaterdag 25 mei!

.

.

.

.

.175 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page