top of page

Alyssa

Meet

Online Team
Social media beheerder, Social Media Designer

Alyssa

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Het Hindoeïsme is voor mij meer dan alleen een geloof. Voor mij is het een manier van hoe ik leef, hoe ik omga met anderen en hoe ik tot rust komt.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Ik vind de stichting een goed en mooi initiatief, iets wat (vind ik) ook echt nodig is in Nederland en ik ben blij dat ik er een deel van mag uitmaken. De Hindoestaanse jongeren in Nederland zijn nogal verwesterd en met een stichting als Mijn Hindoeïsme kan je ze op een leuke manier betrekken naar hun cultuur. Zelf ben ik ook verwesterd en door Mijn Hindoeïsme ben ik mij meer gaan verdiepen in het Hindoeïsme.

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Behandel anderen zoals jij behandeld wil worden.

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Persoonlijk vind ik het meer fijn dan belangrijk dat een ieder Hindoeïsme op zijn eigen manier mag uitvoeren en dat je er niet op wordt afgerekend als jij minder doet dan een ander.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page