top of page

Ashis

Meet

Content Team
Artikel contentschrijver

Ashis

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Het Hindoeïsme draagt een diepgaande persoonlijke betekenis voor mij, als niet enkel een religie maar een levenswijze die mijn spirituele connectie versterkt en mijn begrip van het leven verdiept. Het fungeert als een spirituele leidraad die balans en harmonie in mijn leven bevordert. Filosofieën, rituelen en waarden fungeren als een kompas, sturend in mijn dagelijkse beslissingen en interacties. De geschriften bieden een kostbare schat aan levenswijsheid en diepgaande inzichten, die mijn bewustzijn en empathie in mijn omgang met anderen verrijken. Het Hindoeïsme symboliseert voor mij de eenheid van het universum en het concept van een allesdoordringende kracht. Het herinnert me aan onze onderlinge verbondenheid en de impact van onze acties op het grotere geheel.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Ik heb een positieve indruk van de stichting Mijn Hindoeisme. Het platform biedt waardevolle mogelijkheden om kennis en inzichten over het Hindoeïsme te verspreiden. Het is prijzenswaardig dat Mijn Hindoeisme zich inzet voor het toegankelijk maken van informatie, wat bijdraagt aan een dieper begrip van de religie en cultuur. De doelstellingen van de stichting zijn belangrijk; het bevorderen van kennis en tradities van het Hindoeïsme via toegankelijke middelen is een waardevolle inspanning. Het is bemoedigend om te zien dat er organisaties zoals Mijn Hindoeisme bestaan, die bijdragen aan het vergroten van kennis over het Hindoeïsme. Het stimuleert dialoog en begrip en draagt bij aan het behoud en de verspreiding van deze rijke traditie.

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Ik zou willen aanmoedigen om voortdurend te streven naar zelfontplooiing en spirituele groei, omdat het leven een reis vol kansen is om te leren en te evolueren. Cultiveer een positieve mindset, want het vermogen om uitdagingen als kansen te zien en omringd te blijven door optimisme, maakt een enorm verschil in hoe we het dagelijks leven benaderen. Koester empathie en verdraagzaamheid in al onze interacties, waarbij inleven in anderen en respect voor diverse perspectieven bijdragen aan een harmonieuze wereld. Streven naar balans tussen professioneel en spiritueel leven is cruciaal; te midden van de drukte is het nemen van tijd voor rust en herstel essentieel. Blijf nieuwsgierig en zoek zelf naar antwoorden op spirituele vragen, zonder alles klakkeloos aan te nemen van personen die niet specifiek bronvermelding aangeven. Het Hindoeïsme biedt veel te ontdekken en begrijpen, dus behoud je nieuwsgierigheid en ontdek de diepten ervan op jouw eigen reis.

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Het Hindoeïsme vertegenwoordigt voor mij een tijdloze filosofie die leidt naar spirituele groei, zelfreflectie en een diep begrip van de onderlinge verbondenheid van alle levende wezens.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page