top of page

Sunjay

Meet

Bestuur
Voorzitter, Artikel contentschrijver, Social media beheerder, Social Media Designer, Web designer, Web beheerder

Sunjay

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Het hindoeïsme is voor mij meer dan religie. Het is iets dat overal in aanwezig is en continu onderdeel van je leven is: bij welke keuzes je maakt, hoe je je lichaam verzorgt, hoe je spiritueel groeit en hoe je beter begrijpt hoe alles werkt. Mijn ouders namen mij als kind vaak mee naar de mandir of naar satsangs. Op die manier kwam ik al vroeg in aanraking met het hindoeïsme en heb toen veel kunnen oppikken. Ik hoop daardoor anderen ook te inspireren en hetgeen ik weet op een leuke manier over te dragen.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Ik vind Mijn Hindoeïsme een mooi platform dat door veel mensen, jong en oud, gewaardeerd wordt. Het hindoeïsme wordt vaak in de ochtend met een gebedje beleefd of een keer tijdens een feestdag, puja thuis, mandirdienst of een sanskaar. Maar het mooie aan Mijn Hindoeïsme is dat het je veel vaker met het hindoeïsme in aanraking laat komen en dat nog eens op een laagdrempelige manier.

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Neem de tijd om het hindoeïsme te ontdekken. Het is vaak zo groot dat je niet weet waar te beginnen of gezien ons drukke leven wanneer tijd te maken. Probeer bijvoorbeeld op die zondag, wat voor velen een rustdag is met misschien net wat minder afspraken, vaker je vragen over het hindoeïsme te googlen, naar een mandir te gaan of bij een van onze events te komen en zo spiritueel te groeien. Het leven op aarde is zeer materialistisch. Het echte geluk zit in het Goddelijke en die ervaring is het meest kostbaar!

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

De helpende hand in het leven van begin tot eind.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page