top of page

ARTIKELEN

De Mijn Hindoeïsme app is live!

We hebben iets nieuws: De Mijn Hindoeïsme app! Bekijk op de website of social media waarom het de moeite waard is om de app te downloaden! Je kunt het nu downloaden via de App store en Google Play store!


Achter de schermen is er hard gewerkt aan een app waarmee jij straks alles bij de hand hebt en op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes van

Mijn Hindoeïsme. De app is gratis te downloaden via Google Play Store en de App Store.


Uitgelichte info voor jou!

Telkens wanneer een bepaalde feestdag nadert, wordt er informatie over de desbetreffende feestdag uitgelicht, waar alle info bij elkaar staat, zodat alles op één plek is en je je goed kunt inlezen en voorbereiden. Nu is Ganesh Chaturthi uitgelicht en kan je een Ganesh quiz spelen!


Krijg als eerste notificaties binnen Je wordt als eerste op de hoogte gehouden door middel van notificaties als er iets interessants voor je is: of het nou gaat over een belangrijke feestdag die morgen plaatsvindt, er een nieuw artikel te lezen is, of de aankondigingen van een event en waar jij je voor kunt aanmelden: jij weet het als eerst!


De feestdagen in éen oogopslag bij de hand

Je kunt door middel van de app nu nóg sneller erachter komen welke feestdag het is inclusief de informatie over de betreffende feestdag. Natuurlijk kun je ze ook gemakkelijk toevoegen aan je agenda op je mobiele telefoon.


Playlists bhajans Er zijn vele liederen die helpen om even tot rust te komen of in de stemming te komen tijdens een feestdag. Maar welke zijn echt chill om te beluisteren?


In de app kun je al onze playlists vinden die te beluisteren zijn via Spotify & YouTube. Kom tot rust met verschillende bhajans, veel luisterplezier!

Vind makkelijk onze events terug

Op een gezellige en laagdrempelige manier in contact komen met andere jongeren en kennis opdoen over het hindoeïsme?


Je kunt via de app al onze evenementen op een overzichtelijke manier terugvinden. Ook kun je meer vinden over de vorige evenementen en de geplande evenementen.


Al onze artikelen met gemak terug te lezen

Op social media delen we de hoofdpunten, maar wil je meer weten. Lees dan vooral ook de artikelen! Alle artikelen die Mijn Hindoeïsme heeft gepubliceerd zijn op deze pagina van de app overzichtelijk te vinden. Hier kan je artikelen vinden over feestdagen, fundamenten, puja en nog veel meer! Informatie over mandirs en andere organisaties

In de app kun je informatie opzoeken van elke mandir, andere organisaties en lessen in Nederland. Een uitgebreide database, dat scheelt zoeken! Mist er een mandir of ken jij een interessante organisatie die nog niet op de app staat? Laat het weten en dan voegen wij die ook toe aan onze app!173 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page