top of page
Welkom bij Mijn Hindoeïsme 🙏🧡

Radha Ashtami

Dit jaar valt Radha Ashtami op vrijdag 22 september. Radha Ashtami is de feestdag ter ere van Radha (ook bekend als: Radhe, Radharani, Radhika, Srimati), de goddelijke wederhelft van Krishna.

Vind hieronder snelle links met alles wat je nodig hebt!

Waarmee kunnen we je helpen?

HindYou

HindYou is het onderdeel specifiek gericht op jongeren tussen de 16 en 35 jaar. We organiseren speciale evenementen en publiceren op social media interessante posts en delen.

IMG-20230612-WA0015.jpg

Hindoeïsme

Het hindoeïsme kent een rijkdom aan kennis, verhalen, rituelen, lofzangen en meer. Het zou een oneindige oefening zijn om al die informatie te bieden. Simpel gezegd een verhaal horen is leuk, maar het heeft pas echt meerwaarde als je de wijze les eruit leert.  

Deelnemers_in_actie.jpg

Nederland

Het hindoeïsme in Nederland kent met name in de Randstad verschillende organisaties. Deze organisaties, mandirs of activiteiten zijn niet altijd even eenvoudig te vinden. Daarom bieden wij jou al die informatie op één plek aan!  

Schermafbeelding 2020-08-04 om 11.24.24.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Spotify
  • Nieuwsbrief

ONZE MISSIE

Wij staan voor een Nederland waarin het Hindoeïsme gewaarborgd blijft van generatie op generatie. We bieden een platform van kennis en informatie uit het Hindoeïsme en een manier om jonge generaties kennis te laten maken met hun Hindoeïsme.

Wirin Juwelier (banner 5%).png
bottom of page