top of page

ARTIKELEN

Terugblik: Summer Social Event 2e editie

Op zondag 23 juni vond de tweede editie van het Summer Social Event plaats aan het strand in Kijkduin. Met 60 deelnemers, prachtig weer, een gezellige Party & Co game, interessante gesprekken, ontspannende yoga, en niet te vergeten heerlijke schaafijs van Avhii en pani puri's van the Pani Puri Bar was dit wederom een uniek hindoeïsme event. Benieuwd naar hoe de middag verliep? Lees dan snel verder en bekijk de video.


Yoga door Lakshman van Visuddhi

De yogasessies vonden plaats op het strand. Lakshman Kharagjitsing van Visuddhi leerde de deelnemers verschillende yogahoudingen (zoals de Surya Namaskar) en vertelde over de betekenis en het belang van yoga, en hoe je het kunt integreren in je dagelijks leven. Een zeer interessante yoga workshop waarmee we onze deelnemers hebben kunnen inspireren om yoga onderdeel te maken van hun dagelijks leven. Daarnaast was het een bijzondere ervaring om een keer yoga op het strand te beoefenen.


Party & Co - Mijn Hindoeïsme Editie

Het welbekende Party&Co is een bordspel vol kennis, plezier en uitdaging. Door onze speciale Mijn Hindoeïsme Editie speelden de deelnemers een ontspannende game en kregen tegelijk kennis mee uit het hindoeïsme. De 5 onderdelen zijn Kennisvragen, Tekenopdrachten, Verboden Woord, Gebarentaal en speciaal in onze editie: Uitdagingen, allemaal in het thema van het hindoeïsme. Bijvoorbeeld: Hoe zou jij Shri Ram uitbeelden, weet jij wat de Pancha Klesha's zijn en durf jij de team-battles aan te gaan? Er werd veel gelachen maar ook veel kennis opgedaan. Wil jij dit spel ook spelen, op een van onze volgende events zullen we het spel weer uit de kast trekken!


Herken Mijn Hindoeïsme - kennistafel

Ook waren er discussietafels waarbij de deelnemers met elkaar in gesprek konden gaan over hunzelf en het hindoeïsme. De deelnemers stonden centraal waarbij zij konden kiezen welke onderwerpen er besproken zouden worden en hun kennis en ervaringen erover konden delen of hun vragen erover konden stellen. Interessante vragen die besproken werden, waren onder andere: hoe beleef jij het hindoeïsme? Hoe zie jij karma? Hoe vind je dat het hindoeïsme in Nederland georganiseerd is? Iedereen deelde boeiende verhalen en luisterde aandachtig naar elkaar. Zo hebben we veel van elkaar kunnen opsteken!


Afsluiting

Gedurende het event was Avhii schaafijs aanwezig om ons te verkoelen met heerlijke schaafijs die goed pasten bij de verse fruitstokjes. De dag werd afgesloten met gezellige gesprekken en met heerlijke pani puri’s van The Pani Puri Bar. Hierbij willen we alle aanwezigen en sponsors bedanken voor hun bijdrage. Dankzij jullie is het event geslaagd!

Als je dit evenement hebt gemist en er de volgende keer graag bij wilt zijn, houd onze socials dan goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief! Houd ook 11 augustus vrij in je agenda, we zijn dan te vinden bij de Shiv Parthiv Pujan in Almere! 

 
52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page