top of page

Devina

Meet

Online Team
Social Media Designer, Social media beheerder

Devina

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Het hindoeïsme is zoveel. Voor mij is het met name een bron van (spirituele) ontwikkeling, rust, vrede, thuiskomen en acceptatie in het leven, dan wel niet voor mezelf, maar voor werkelijk alles wie/wat ik in het leven tegenkom.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Mijn Hindoeïsme is een platform waarvan ikzelf 100% ben overtuigd dat ik het nodig had, toen ik meer dan 10 jaar geleden zoveel vragen had over het Hindoeïsme. Ik denk dat dit echt dé manier is om jongeren op een niet belerende manier en door een jong en divers team - met allemaal hun eigen inbreng en invalshoeken - mee te nemen, te informeren en te inspireren.

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Laat iedereen in hun waarde, met name als het gaat over iemands persoonlijke spirituele groei binnen het hindoeïsme. Dat bepaalde kennis over het hindoeïsme niet bekend is bij iemand anders, betekent niet automatisch dat jij het beter weet. Laat ieder zijn eigen proces doorlopen. Accepteer ook dat ieder individu een andere perceptie heeft van zoveel verschillende dingen: en dat is helemaal oké. Sterker nog: dat is nodig. Als iedereen hetzelfde zou denken, dan zou het leven maar saai zijn.

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Wie goed doet, goed ontmoet.

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page