top of page

Satish

Meet

Bestuur
Artikel contentschrijver, Event Teamlid

Satish

Hi, Namaskar,

We leren je graag wat beter kennen en hebben daarom een aantal vragen voor je.

01.

Wat betekent het hindoeïsme voor jou?

Het Hindoeïsme is voor mij veel meer dan een religie. Ze is een geschenk van universele normen en waarden die mij handvaten geven om het maximale uit dit leven te halen in harmonie met het kosmos en al het leven hierbinnen.

02.

Wat vind je van Mijn Hindoeïsme?

Mijn Hindoeïsme helpt de jongeren de fundamentele kennis vanuit het Hindoeïsme op een laagdrempelige, neutrale en moderne manier toegankelijk te maken de jongeren in ons land. Er zit een geweldig team achter de stichting dat dagelijks met veel passie en intrinsieke motivatie klaarstaat om onze gemeenschap belangeloos tot dienst te zijn.

03.

Welk advies zou je iedereen willen meegeven?

Ik zou iedereen willen meegeven om - in ons drukke leven - te blijven onthouden wie je bent en waar je voor staat. Probeer je kernwaarden te ontdekken die jou als persoon uniek en waardevol maken en verrijk de wereld hiermee. Ook als het even tegenzit en de dingen niet gaan zoals je verwacht had, hou dan altijd vertrouwen in ‘het goede’. Geen enkele boom heeft namelijk nooit wind gevangen en zo zal het leven nooit zonder tegenslag zijn. Blijf altijd vertrouwen in jezelf houden, want je bent in de kern een onuitputtelijke bron van energie.

04.

Beschrijf in 1 zin het belangrijkste uit het hindoeïsme voor jezelf

Stijg bovenuit het dualistisch denken en verenig je met de zielen om je heen

Help mee met het beleven van het Hindoeïsme
met een moderne benadering!

Mijn Hindoeïsme gaat om het delen van kennis en ervaring met vooral ook gezelligheid. Wij zijn continu opzoek naar mensen die ook een steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het organiseren bij evenementen, creëren van content of designen van social media posts.
Uiteraard luisteren we graag naar wat je te bieden hebt.

Ben je enthousiast?

Neem contact met ons op via dit formulier.

bottom of page